Shell er på banen

En ny motorsportsesong står på trappene, og Shell er som vanlig representert som samarbeidspartner til en rekke team verden over. 

I DTM, Deutsche Tourenwagen Masters, er det som vanlig en BMW full av Shell-dekor. Nytt av året er at BMW har byttet til sin nye M4 GT3 i DTM, og sjåføren av Shell-bilen er Sheldon Van Der Linde fra Sør-Afrika. DTM er et av de mest prestisjefylte bilsportmesterskapene i verden, og en rekke profesjonelle førere fra forskjellige fabrikkteam deltar – blant annet norske Dennis Olsen i en Porsche. Årets DTM-sesong starter den 30. april. Alle løp sendes på Viaplay.

MotoGP-sesongen er allerede i gang, og som tidligere er Shell tungt inne som samarbeidspartner til Ducati. Jack Miller og Francesco Bagnaia kjører for Ducati, og er begge blant kandidatene til å bli verdensmester i årets sesong. Løpene i MotoGP kan du se på Viaplay.

Også sesongen i elektriske Formel E er i gang, og der er Shell med som sponsor for Nissan-teamet med førerne Maximilian Günther og Sebastien Buemi. Løpene i Formel E kan du se på Eurosport.