St1 åpner ny Shell-stasjon i Brumunddal

Foto: Benjamin A. Ward / St1

Tirsdag 1. februar åpner en helt ny energistasjon i Brumunddal med sentral beliggenhet ved E6. Dette er den tredje nye energistasjonen St1 etablerer på halvannet år. Også på denne stasjonen har elbil-lading fått en sentral rolle i kjørebanen.

«Vi satser mye på lading. Både på Shell Klett som vi åpnet i fjor, og her i Brumunddal har vi plassert ladepunkter under tak i kjørebanen side om side med tradisjonelt flytende drivstoff», forteller retaildirektør, Anita Sørlundsengen og legger til at tilbudet har blitt svært godt mottatt av kundene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

«Vi setter stadig nye rekorder på omsetning av lading, og vi har en aktiv strategi på å utvide dette tilbudet til å omfatte stadig flere stasjoner i hele landet. Vi har alltid vært et attraktivt sted å stoppe for bilisten, og har et tilbud som skal gi folk i farta det de trenger og litt til. Så det er helt naturlig at vi også tilpasser dette tilbudet fremtidens bilister», fortsetter hun.

Den nye stasjonen vil i tillegg til lading og flytende drivstoff ha et bredt matutvalg med tilhørende sittegrupper. Stasjonen har også ny og moderne bilvask. For tungtransporten er det tilrettelagt med egen kjørebane hvor man kan fylle både diesel, biodiesel og AdBlue. Denne delen er også utstyrt med en satelittpumpe som muliggjør fylling på begge sider av lastebilen samtidig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fra talentprogram til daglig leder

Øyvind Hyttemoen Dagfinrud har fått jobben som daglig leder på stasjonen. Han kommer fra landets kanskje mest kjente Shell-stasjon, Shell Espa – også omtalt som «bolleland». Dagfinrud har tidligere gjennomgått St1s talentprogram og er nå klar til å ta steget fra rollen som markedsansvarlig på Espa til daglig leder på en helt ny energistasjon. Han har siden 1. januar jobbet på den gamle Shell-stasjonen i Brumunddal som nå er gjort om fra betjent til ubetjent stasjon.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

«Mange av de som jobbet på den gamle stasjonen blir med videre til denne, og det er jeg svært glad for. De har mye kompetanse og erfaring, og vi gleder oss veldig til å ta fatt på jobben sammen i nye flotte lokaler», sier han og legger til at de har store ambisjoner.

«Vi skal ha den beste kvaliteten på produktene våre, og vi skal møte kundene på en effektiv og imøtekommende måte. Vi har store forventninger, og har tro på at vi skal bli et flaggskip i kjeden», sier han.

Høy selvtillit

Regionssjef i St1, Stian Fjeldberg forteller at de med den nye beliggenheten ved E6 vil være attraktiv både for lokaltrafikk og for langveisfarende.

«Vi har jo mange faste kunder som vi håper finner vegen til den nye stasjonen, og med denne beliggenheten er det lettvint å stoppe innom for enda flere. Vi har flere dyktige konkurrenter i samme område, men vi har såpass høy selvtillit og gode produkter at vi regner med å bli en betydelig aktør i området», avslutter han.