Et automatanlegg utenom det vanlige

På Shell E6 Talvik utenfor Alta finner du et automatanlegg helt utenom det vanlige. På Frode Kjellmanns ubemannede stasjon kan bobilene tømme toalettene, få påfyll av gass og få seg en vask, i tillegg til at sjåfører og passasjerer kan gå på do og få seg en dusj.

-Shell har et nettverk som dekker nasjonalt og vi ønsker å være tilgjengelig der våre kunder ferdes i hele landet. Og det er viktig at vi gir et godt tilbud til sjåfører langs veien, som ofte er i bilen over lengre tid. Det er viktig at Norge er et attraktivt sted for lastebilsjåfører, som får landet til å gå rund. Det de har gjort på Talvik er midt i blinken, sier Jonas Bæk, markedsansvarlig B2B hos St1 Norge, som drifter alle Shell-stasjonene i Norge, og fortsetter:

-Frode driver flere anlegg i samarbeid med Shell med fokus på tungtransporten i Finnmark. Som et stort nasjonalt selskap er det viktig for oss å samarbeide med engasjerte lokale aktører som Frode for å kunne tilby våre langtransport kunder en sømløs opplevelse.

E6 Talvik Bensin og Diesel har også en egen Facebook-side, som du kan sjekke ut her!