-Kan ikke avskrives

Er årets favoritt i MotoGP sponset av Shell? Svaret får du her.

MotoGP-sesongen starter den 28. mars i Qatar, og Shell er som tidligere med som en av hovedsamarbeidspartnerne til Ducati, hvor Fransesco Bagnaia og Jack Miller er rytterne.

Vi tok en prat med Stein Rømmerud, som kommenterer MotoGP på Viaplay og V Sport. Hvem tror han kommer til å vinne årets sesong?

-Mye tyder på at årets sesong blir like åpen og like spennende som fjorårets. Da fikk vi ni ulike vinnere på de 14 VM-rundene som ble kjørt. Det store spørsmålet er når Honda-fører Marc Marquez blir restituert fra det kompliserte armbruddet han har slitt med snart ett år. Dersom han mister for mange GP i starten av året tyder mye på at kampen om tittelen vil stå mellom fjorårets verdensmester Juan Mir (Suzuki), hans teamkollega Alex Rins og de to Yamahaførerne Fabio Quartararo og Maverick Vinales.

-Samtidig skal man heller ikke avskrive Ducatis to nye fabrikkførere Miller og Bagnaia, eller KTMs toppførere Brad Binder og Miguel Oliveira. Ingen kan med sikkerhet spå utfallet, det eneste vi garantere er dramatikk og spenning fra første runde når starten går i Qatar i slutten av mars, sier Stein Rømmerud.