Her er Ferraris nye bil

Kan Ferrari slå tilbake etter en vanskelig 2020-sesong? Les mer her!

Ferrari har tradisjonelt vært blant de beste teamene i Formel 1, men i fjor gikk det ikke bra for det italienske teamet. De endte bare på en sjetteplass i kontruktørmesterskapet i en av de dårligste sesongene for Ferrari noensinne.

Mercedes vant foran Red Bull, McLaren, Racing Point og Renault. Mercedes vant også fører-VM med Lewis Hamilton.

Foran 2021-sesongen har Ferrari byttet ut Sebastian Vettel mot Carlos Sainz. Sainz, som er sønn av tidligere verdensmester i rally med samme navn, kommer fra McLaren. Charles Leclerc fortsetter som tidligere.

-Det blir ingen lett jobb for Ferrari i år. De hadde store problemer i fjor, og reglementet i 2021 er ganske likt som i 2020. Personlig tror jeg vi må vente til 2022, hvor det kommer helt nye biler, før Ferrari igjen kan være i toppen, men for F1 som idrett er det alltid bra å ha med det mest erfarne teamet i toppen, sier Atle Gulbrandsen, som kommenterer Formel 1 for Viaplay og V Sport i Norge.

Ferrari fortsetter med Shell som sin hovedsamarbeidspartner. Du kan lese mer om samarbeidet her!