Har du smakt dirty fries REMIX?

Shell fornyer stadig sitt matkonsept, og nå kommer dirty fries REMIX, hvor du kan nyte Shells velkjente pølser sammen med fries og mye mer saus.

Vi ligger ikke på latsiden i Shell når det gjelder å utvikle nye matkonsepter, og vi kommer stadig med små og store nyheter som du kan sjekke ut på stasjonene våre. Et av de nyeste tilskuddene er dirty fries REMIX.

Med denne menyen får du en av våre velkjente pølser, som chorizopølse, burgergrill, ostepølse med bacon eller wienerpølse sammen med fries og mye mer av den gode sausen.

-Dette er en real måltidsløsning med mer av alt som er godt. Det er som en forlengelse av vårt allerede eksiterende konsept pølse REMIX, og vi har stor tro på at dette kommer til å bli populært hos kundene våre, sier Hæge Vagle, kategorisjef i St1 Norge AS, som drifter alle Shell-stasjonene her i landet.

Sjekk ut bildene av de fire variantene her? Blir du også sulten?