Vinn kaffeavtaler i julekalenderen

Endelig er det tid for julekalender og i tradisjon tro har Shell en helt unik koppjulekalender. Også i år har vi plukket ut de 24 artigste, søteste og fineste koppene vi vet om. Bak hver luke gjemmer det seg to kopper og to kaffeavtaler på mobil fra Shell.

Hvorfor akkurat en koppkalender?

Koppkalenderen bygger på vår kaffeavtale. Det unike med vår kaffeavtale er at du har avtalen på mobilen, i stedet for et klistremerke på kopp. Dermed kan du ta med deg akkurat den koppen du vil når du henter varm drikke hos Shell. Avtalen er gyldig i 365 dager fra du registrerer den og er helt uavhengig av kalenderåret.

Det kaller vi Norges mest fleksible kaffeavtale!

Alt du trenger å gjøre for å delta er å følge med på vår Facebook-side, Shell-stasjoner Norge, og kommentere innleggene. Kanskje blir du den heldige?