Planer om ny energistasjon sør for Trondheim

Det planlegges nå en helt ny energistasjon på Klett sør for Trondheim.

Den nye energistasjonen til Shell på Norges mest komplette vegserviceanlegg utenfor Tvedestrand er akkurat åpnet, og nå er arbeidet i gang med å bygge en ny energistasjon på Klett sør for Trondheim. Der planlegges det også et fullverdig truck-anlegg.

-Tomten ble fylt opp forcirka ett år siden og har nå godgjort seg og er klar for videreutvikling. Vi legger opp til å starte med grunnarbeider på slutten av året i år, og håper på en åpning i løpet av 2021, avhengig av hvordan vinteren blir, sier Bård Granerud, etableringssjef retail i St1 Norge AS, som drifter de fleste Shell-stasjonene i Norge.

Her planlegges det mange ladeplasser, og planen er at det skal brukes treverk i bygget akkurat som i Tvedestrand. Butikken skal bli en av de største i Norge med et utvidet mattilbud og godt med sitteplasser.

Det er også planer om et uteområde med lekestativ, sitteplasser, bilvaskehall og insekthotell.