Frogner og Skårer i ny drakt

Både Shell på Frogner i Oslo og Skårer i Lørenskog har blitt pusset opp denne høsten. Se bilder av de nye stasjonene her!

Shell på Frogner er en historisk bensinstasjon midt i Oslo, og nå fremstår den i ny drakt med det nye butikkonseptet til Shell. I den nye butikken har Shell sitt matkonsept fått en fremtredende plass i nye og større matdisker. Dette konseptet fokuserer på de gode norske råvarene som viktige ingredienser i den maten som produseres fersk, på stasjonen.

De samme endringene har også Shell på Skårer i Lørenskog fått, og begge stasjonene har nå fått nytt tak, sittegrupper, større matdisker og en helt ny fargepalett. I tillegg til de store oppgraderingene inne i butikken.

Flere og flere av Shell-stasjonene over hele landet fremstår nå i ny drakt, og enda flere oppussinger er på vei!

Skårer:

Frogner: