To deilige matnyheter på Shell

En nysmurt kylling club sandwich og en fantastisk vaniljecroissant lanseres på Shell i høst. Les mer her!

-I vårt matkonsept har vi bygget utvalg over tid og Shell skal være en matdestinasjon. Vi utvikler våre produkter sammen med de beste leverandørene på laget, sier Hæge Vagle, markedssjef mat og kaffe i St1 Norge AS.

Den nye Kylling Club sandwich er et komplett måltid i skål, toppet med flagg og potetgull.

-Vi ser tydelige tegn på at kundene i større grad velger hvitt kjøtt, og ønsker derfor å sette hvitt kjøtt på menyen i Shell for å imøtekomme kundens forventning. Vi serverer saftig kyllingfilet i en ny og spennende montering, sier Vagle.

En annen nyhet fra bakeriet er vaniljecroissant.

-Dette produktet skal være med på å løfte bakeriet vårt til nye høyder og vi ønsker å nå nye forbrukere gjennom disse lanseringene. Vi får nå større bredde og utvalg i to viktige kategorier, avslutter Vagle.