Sesongene lar vente på seg

Shell er tungt involvert i både Formel 1, Rally-VM og Gatebil, men sesongstartene lar vente på seg på grunn av koronaviruset. Sjekk når sesongene kan starte her!

I Formel 1 har Shell et tett samarbeid med Ferrari, men årets Formel 1-sesong har ikke kommet i gang enda. Den skulle ha startet i Australia i midten av mars, men de ti første løpene har enten blitt avlyst eller utsatt.

Nå planlegger Formel 1 å starte sesongen i Østerrike den første helgen i juli. Planen er å kjøre uten tilskuere, at alle i F1-sirkuset blir testet for smitte jevnlig og at de så godt det lar seg gjøre ikke skal møte andre mennesker.

Går alt etter planen ser det ut som det blir to løp i Østerrike to helger på rad, så to løp på rad i Storbritannia og to løp på rad i Ungarn. Da har man gjennomført seks løp, og håpet er å klare 15-18 løp denne sesongen.

Også i de andre mesterskapene hvor Shell er tungt involvert, som Rally-VM, MotoGP, Formel E, IndyCar og NASCAR er sesongene satt på vent.

Hjemme i Norge har Shell et tett samarbeid med Gatebil, som arrangerer festivaler for tusenvis av bilinteresserte. På grunn av reglene om å ikke samle mange på et sted, er årets første festivaler på Vålerbanen og Rudskogen avlyst. Gatebil håper å kunne arrangere festivalen på svenske Mantorp i slutten av september, og ser ellers på løsninger for mindre arrangement uten publikum. Også har de fullt fokus mot 2021!