Nå kan du forhåndsbestille mat fra Shell

Bensinstasjoner har en samfunnskritisk funksjon, og holder derfor oppe under koronapandemien. I tillegg til å kjøpe drivstoff, kan du nå også forhåndsbestille mat fra din lokale Shell-stasjon. Les hvordan her.

Mange kantiner og spisesteder er stengt, men hos Shell er det åpent, og der er det fortsatt mulig å få kjøpt mat. Det er også mulig å forhåndsbestille maten fra Shell, slik at du kan få den maten du ønsker akkurat når du trenger det. For eksempel nysmurte matpakker, baguetter eller horn, ferske bakervarer, nystekte hamburgere og drikke. Det er også mulig å gjøre større bestillinger til for eksempel møtemat.

-Vi tilbyr et stort utvalg av mat hos oss i Shell. Vi er spesielt kjent for våre egenproduserte matpakke, saftige hamburger og våre rykende ferske bakevarer. Vi ønsker å gjøre din hverdag så enkel som mulig nå, så vi åpner opp for forhåndsbestilling av mat hos din lokale Shell-stasjon, sier regionsjef hos St1 Norge AS, Randi Kvaløy.

-Shell følger myndighetenes retningslinjer for salg av mat, slik at det skal være trygt og godt å handle hos oss. Vi ønsker å være en positiv bidragsyter i en vanskelig tid, og gjøre hverdagen litt enklere for kundene våre. Vi oppfordrer derfor alle som trenger å bestille mat å ta kontakt med sin lokale Shell-stasjon. Telefonnummer finner du i Snarveien-appen eller på st1.no, avslutter Kvaløy.

Bensinstasjonene blir sett på som samfunnskritiske funksjoner under koronapandemien, og holder derfor åpent slik at kunder skal få tilgang til både drivstoff og mat. Hvor din lokale Shell-stasjon er, finner du på Google!