Sjekk hvem som ble Årets Leverandør!

Shell kårer hvert år Årets Leverandør, og selv om årets utdeling ble noe amputert på grunn av koronakrisen, så ble det kåret en vinner. Sjekk hvem som vant her!

Lantmännen Unibake ble kåret til ”Årets leverandør” for Shell-stasjonene i Norge. De ble stemt frem som vinner av stasjonsmedarbeidere, forhandlere og retailere etter å ha samarbeidet tett med St1 for å bidra til et bedre matkonsept på stasjonene.

Lantmännen Unibake ble tildelt den gjeve prisen under det årlige arrangementet Shell Awards, og det er det helhetlige arbeidet de har lagt ned i alle deler av Shell-kjeden som har vært utslagsgivende for at de ble tildelt årets pris.

I 2017 lanserte Lantmännen Unibake, i samarbeid med kategorisjef Hæge Vagle i St1, en egen merkevare. En real matpakke til 29 kroner fremheves som et av de produktene som har bidratt til å fronte et sunt kosthold i butikkene til Shell. Vår reale matpakken har vært den mest kjente suksess lanseringen i vår bransje og er svært godt mottatt hos våre kunder.

– Lantmännen Unibake er en strategisk samarbeidspartner som bidrar med produktutvikling som bidrar til felles vekst. Denne leverandøren er også svært god på kunnskapsformidling og trener de ansatte på å bli gode på de produktene de leverer til stasjonene. Vi ser at våre leverandører som har et eget kundeoppfølgingsapparat ofte kommer høyt i konkurransen om denne prisen, sier Vagle

Lantmännen Unibake har gjennom sine distriktssjefer vært gode på å følge opp Shell-stasjonene, og de har bidratt til både faglig styrking og godt humør på stasjonene de er innom.

– Kommentarene som kommer inn fra våre medarbeidere i hele landet gir et helt tydelig svar på at Lantmännen Unibake legger store ressurser i å gjøre sine kunder gode. Salgstrening og produktopplæring trekkes frem som viktige bidragsytere til at Lantmännen Unibake gikk helt til topps i konkurransen. Samtidig får vi tilbakemeldinger på at Lantmännen Unibake er hyggelige og rause folk som tar ansvar for sitt fag og som alltid har et smil på lur, sier Vagle.

I 2020 er det nye påsmurt produkter som skal få seg et løft på Shell-stasjonene. Kategorien er stor, og også her er Lantmännen Unibake en viktig bidragsyter som hovedleverandør. Våre nysmurte produkter har kvalitetspålegg og ingredienser fra våre leverandører med gode norske råvarer. I tiden fremover vil vi sette nytt brød og hvitt kjøtt på menyen hvor vi servere et nytt konsept, en måltidsløsning i påsmurt kategorien.

– Dette produktet får du ikke hos alle våre konkurrenter, så det er viktig å få frem dette i vår kommunikasjon så dette blir kjent, sier Vagle.

Lantmännen Unibake på sin side, er klar på at samarbeidet med Shell-stasjonene i Norge passer dem godt.

– Shells matstrategi, som går ut på å servere ordentlig, real mat på sine stasjoner passer som hånd i hanske med Lantmännen Unibake sin grunntanke om å produsere og fronte sunn og god mat. Sammen er vi også lidenskapelig opptatt av gode bakervarer hvor vi sammen har bygget Søndagsbakeriet i Shell og utviklet Shell-bollen som de største suksessene, sier kundeansvarlig (Key Account Manager) i Lantmännen Unibake, Øyvind Rypås.

PS: Utdelingen ble gjort i forrige uke, før skoler stengte og mange ble henstilt til å jobbe hjemmefra.