Din helse og sikkerhet er viktig for oss

Dette gjør Shell og St1 Norge AS for å minimere risiko for spredning av koronaviruset.

Du skal føle deg trygg når du besøker en Shell-stasjon. Derfor har vi iverksatt en rekke smitteverntiltak på våre stasjoner over hele landet.

Vi tar del i den nasjonale dugnaden om å begrense smittespredningen, samtidig som vi gjør det vi kan for å sørge for stabil og trygg tilgang på drivstoff, mat og drikke langs veien. Tiltakene som gjennomføres skal sikre at alle våre kunder, ansatte, leverandører og deres familier unngår å bli utsatt for unødvendig smitterisiko.

Tiltak

  • Shell-stasjonene har allerede strenge og gode rutiner for å ivareta mathygiene og generell hygiene. Disse blir nå innskjerpet ytterligere, både inne i butikken og ute ved drivstoffpumpene. Derfor har vi blant annet økt hyppigheten på rengjøring av toalettene, vask av kontaktpunkter som drivstoffpistoler, kortterminaler, håndtak og kaffemaskiner.
  • Vi strekker oss langt for å opprettholde så normal drift som mulig, men endringer i åpningstider vil forekomme. Oppdaterte åpningstider finner du i stasjonsfinneren på våre nettsider www.st1.no/stasjoner eller i snarveien-appen. Kortterminalene ute i kjørebanen vil være åpne selv om butikken er stengt slik at du kan tanke drivstoff eller lade bilen din hele døgnet.
  • Vi etterlever alle råd og pålegg fra helsemyndighetene, både nasjonalt og lokalt, derfor vil endringer i driftsrutiner oppdateres fortløpende. 

Matsikkerhet

  • Det vil kun selges emballert mat, og all selvbetjening av mat stoppes. Dette gjelder også for smågodt.
  • Vi stenger sittegrupper og alle muligheter for å spise inne i butikken.
  • Vi har fjernet alt selvbetjent tilbehør som ketchup, sennep, hot dog-dressing, grillkrydder og lignende fra butikken og setter dette bak disk. Vi serverer dette på din forespørsel.
  • Vi har fjernet kaffekopper fra kaffemaskinene og deler ut disse fra disk på din forespørsel.
  • Vi har fjernet kaffesirup, rørepinner og bestikk som er uemballert.
     

Vi beklager enhver ulempe som måtte forårsakes av endrede driftsrutiner og smittebegrensende tiltak, og vi takker for forståelsen under de rådende omstendighetene.