Kaffeavtale med egen kopp – og egen låt!

Shell sin kaffeavtale går under navnet «Kopp som du er», og har til og med sin egen rap. Hør sangen og se musikkvideoen her!

Shells kaffeavtale er Norges mest fleksible kaffeavtale, hvor du kan bruke den koppen du vil. Kaffeavtalen gjelder på alle Shell-stasjoner i hele Norge og inkluderer all varm drikke. Har du ikke en egen kopp, kan du selvfølgelig kjøpe Shell sin egen termokopp sammen med kaffeavtalen.  

-Kaffe er viktig for oss nordmenn. Vi vet at våre kunder forventer kvalitetskaffe, og derfor samarbeider Shell tett med Evergood kaffe. Finjusterte kaffemaskiner og kaffebønner av beste kvalitet, sørger for at skal du få en god opplevelse når du fyller kaffekoppen på Shell, sier Nina Jeanette Røsland, sjef for lojalitet og digitalutvikling hos St1 Norge AS, som drifter alle Shell-stasjonene i Norge.

Norges mest fleksible avtale får du selvfølgelig også på mobil. Da trenger du ikke tenke på hvilken kopp du tar med, for alle kopper er velkomne hos Shell. Dermed er du ikke lenger låst til en avtalekopp.

-Det beste av alt er at kaffeavtalen er gyldig i 365 dager fra du laster den inn. Derfor spiller det ikke lenger noen rolle når på året du kjøper kaffeavtale hos Shell. Avtalen vil alltid være gyldig i 365 dager fra du kjøper den. Derfor lønner det seg å ha kaffeavtale på mobil hos Shell, sier Røsland.

Det har også blitt laget en egen låt for kaffeavtalen, som så langt i år har blitt sett over 175 000 ganger på Youtube. Sjekk ut låta her: