Ordføreren i gummirøyken

Da Olav Haugen Hasdal skulle vise frem den nye driftingbilen sin fikk han en kompis til å gi ordføreren en luftetur. Se hva som skjedde her!

Vi har skrevet om Olav Haugen Hasdal og hans driftingprosjekt tidligere. Olav, som er sponset av Shell, bygger nå driftingbil av noe så sjeldent som en Mercedes A180. Bilen, som skal få 1000 hestekrefter, er ikke helt ferdig ennå, men tidligere i vinter ønsket han å avduke byggeprosjektet hjemme i Gjerstad og da inviterte han likegodt ordfører Inger Haldis Løite.

Ordføreren stilte velvillig opp, klippet den røde snora foran verkstedet og kikket på byggeprosjektet som til sommeren blir en av Norges absolutt råeste driftingbiler.

Som om ikke det var nok fikk hun også en luftetur i Robin Slåttekjærs rallycrossbil. Hasdal og Slåttekjær er kompiser, og siden driftebilen ikke er ferdig ennå var det rallycrossbilen til Slåttekjær som stod til disposisjon for ordføreren. Og det blir nok noen sekunder hun sent vil glemme.

NRK Sørlandet var på plass og fikk foreviget øyeblikket:

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-soerlandet/202002/DKSL98020720/avspiller

Til sommeren kan du se bilen til Olav Haugen Hasdal i Gatebil Drift Series!