Ny bollerekord

Shell Bolleland på Espa utfordret sine Facebook-venner til å tippe hvor mange boller de kom til å selge i vinterferien. Sjekk det rekordhøye resultatet her.

Shell Bolleland på Espa ved E6 langs Mjøsa er landskjent for sine gode boller. De nærmer seg 100 millioner i omsetning, har en butikkomsetning på 46 millioner kroner og 42 ansatte. I år er salgsmålet 1,8 millioner boller, og bensinstasjonen har blitt så populær at de til og med selger reklameartikler for 850 000 kroner i året.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Så hva er da mer naturlig enn å lansere en konkurranse på Facebook før vinterferien, hvor alle kunne tippe hvor mange boller som ville bli solgt. 277 tippet i kommentarfeltet, og vinneren fikk et gavekort på 1000 kroner.

Så hva ble fasiten?

Jo, hele 98036 boller ble solgt i løpet av vinterferien, noe som er ny vinterferierekord for Bolleland.

-Vi er svært fornøyde. Det var ikke det beste være i vinterferien, men vi nådde det antallet vi håpet på. Vi har aldri solgt så mange boller i vinterferien før, sier Rune Gulbrandsen.

Og nå blir det ny konkurranse før påskeferien. Sjekk ut www.facebook.com/bolleland

Og husk, de serverer ikke bare boller på Shell Bolleland, men har også Shells tradisjonelle meny med både hamburgere, bagetter, matpakka og mye annet godt!

Visste du at:

Shell Bolleland selger ca 1,8 milloner boller i året. Lagt etter hverandre vil det strekke seg 171 km! Nordover langs E6 vil det gå fra Espa til Vinstra. Sørover vil det strekke seg fra Espa til Sarpsborg Stablet blir dette like høyt som 270 Eiffeltårn, og de veier like mye som 191 stk VW Bobler. Alle bollene de har solgt siden 2000 ville strukket seg fra Espa til Brussel i Belgia. Eller, stablet oppå hverandre, klatret Mount Everest hele 79 ganger. Ikke rart det kalles et «bolle-eventyr»!