Shell Dale disker opp med husmannskost

Shell Dale har lansert en ny storsatsing på husmannskost på sin energistasjon mellom Bergen og Voss. Les hva som står på menyen her.

Shell Dale er en institusjon på veien mellom Voss og Bergen, og i mange år var det «Camillas kro» som gjorde at spesielt lastebilsjåfører stoppet for å fylle energi til både bilen og kroppen.

-Men så ble faren min som drev kroa syk. I noen år leide vi ut kroa, men da vi pusset opp stasjonen for fem millioner kroner for to år siden, begynte vi å leke med tanken om å satse ordentlig på husmannskost igjen, forteller Stian Jordalen fra Shell Dale.

Da et annet lokalt spisested stengte dørene, tok Jordalen likegodt å ansatte de to kokkene, og dermed skulle det komme mer enn en tradisjonelle bensinstasjonsmaten på menyen.

-Nå skal det sies at vi er svært fornøyde med den maten som alle Shell-stasjoner serverer, og vi har hatt en enorm suksess med hamburgerne våre. Vi selger i snitt 36 burgere hver dag, og tilbakemeldingen fra kundene er utrolig bra. Men med vår historie ønsket vi å tilby enda mer.

Dermed ble det satt opp en dagsmeny som serverer omelett, kjøttkaker, lasagne og trailerlunsj – pluss en «dagens» som varierer.

-Vi ønsket å satse på få, men gode retter. Her lages alt skikkelig, og pågangen er stor etter at vi begynte med denne menyen. Det er spesielt mange lastebilsjåfører som er innom.

Shell Dale tilbyr også catering, og tilbyr «take away» i egne mikropakker, slik at lastebilsjåførene enkelt kan varme opp maten.