Gourmetpølse – og milepæl for matpakka!

Shell har akkurat lansert sin nye gourmetpølse, og feirer samtidig en milepæl for sitt matpakkekonsept. Hvor mange matpakker tror du Shell har solgt? Svaret finnet du her!  

Den 10. september ble Shells nye gourmetpølse lansert, og hvis du tror en pølse er en pølse må du tro om igjen.

-Vår gourmetpølse er en skikkelig kvalitetspølse med mer kjøtt og masse god smak. Den er laget av erfarne pølsemakere som legger vekt på godt håndverk og ferske norske råvarer. Pølsen er grovkvernet, smakfull og saftig, sier Hæge Vagle, markedssjef mat og kaffe hos St1 Norge AS, som drifter Shell-stasjonene i Norge.

Sunnere kosthold
En samlet bransje er opptatt av at økt salg av raske måltidsløsninger kombineres med tiltak som møter myndighetenes forventninger på folkehelseområdet. Shell har jobbet målrettet for å tilby bedre og sunnere måltidsalternativer. Samarbeidet mellom myndighetene og næringen har gitt gode og konkrete resultater med hensyn til å få bransjen til å utvikle og tilby bedre og sunnere måltidsalternativer sammen med sine underleverandører.

-Konkrete eksempler hos oss er at vi har utviklet og solgt over 5 millioner matpakker bestående av grovt brød med sunne norske råvarer som påleggsalternativer og bidrar til sunnere og bedre måltider langs veien. Shell har også utviklet gode valg på hvitt kjøtt og egg, saftig og fersk kyllingfilet og kalkun brukes i flere av våre påsmurt produkter. Hver dag kan du også kjøpe fersk frukt på stasjonen. Alle har en egen fruktkurv som fylles hver dag, forklarer Vagle.

Derfor satser Shell videre med sine sunne matpakker, grove baguetter og med godt utvalg av pålegg. Hos Shell finner du også en fruktkurv, slik at det skal være lett å velge sunne alternativer.