Sjekk ut bildene fra Gatebil!

Shell er stolt hovedsponsor til Gatebil, og vi har plukket ut noen av de beste «Shell-bildene» fra årets juli-treff. Sjekk ut bildene her!

Gatebil og St1 Norge AS har samarbeidet i flere år, og St1 bruker Gatebil til å promotere spesielt Shell V-Power Nitro+ til det bilinteresserte miljøet. Mange bilentusiaster i Norge er opptatt av å fylle 98 oktan bensin uten etanol på sine biler, og er Shell V-Power Nitro+ det perfekte produktet.

Juli-treffet til Gatebil på Rudskogen er årets største, med anslagsvis 40 000 besøkende. De besøkende fikk oppleve alt fra bilutstilling, breisladdkonkurranse, banekjøring, racing, freestyle motocross og konserter.

Har du gått glipp av Gatebil så langt i år? Fortvil ikke, det arrangeres et nytt treff på Rudskogen den 23. til 25. august, før det er klart for Mantorp i Sverige den 27. til den 29. september. Gatebil vil også ha en stor stand på Oslo Motor Show fra den 25. til den 27. oktober.

Her er noen «Shell-bilder» fra juli-treffet på Rudskogen.

Martin Schanches gamle Ford Escort er restaurert, og ettersom «Mr. Rallycross» var sponset av Shell Helix i sin tid, er selvsagt de gamle reklamemerkene på bilen nå også.

Shell har en egen stand på Gatebil, hvor man kan forsøke seg på lykkehjulet og få informasjon om blant annet Shell V-Power Nitro+.

Gatebils BMW M5 fungerer som sikkerhetsbil før løpene i Gatebil Xtreme Racing Series.

Gatebil-BMW’en kan gjøre mer enn å være sikkerhetsbil. Den byr også på show ute på banen.

Olav Haugen Hasdal vant Shells Gatebil-stipend for noen år siden, og hans BMW blir bare finere og finere for hvert år.

 

Alle foto: Gatebil