Sjekk ut Shells nye matvarer!

Har du fått med deg de siste matnyhetene på Shell? Trykk her for å lese mer om sommerens nyheter!

-Vi har lansert vår egen salat og wrap nå i sommer. Det vil si at vi kan tilby kundene deilig kyllingsalat, rekesalat med valgfri dressing fra Bama, sier Hæge Vagle

Shell lanserer også en kyllingwrap og en ny rekebaguette, for de som ønsker et kjøttfritt alternativ.

-I tillegg lanserer vi vår egen Shell fruktkurv, slik at alle våre kunder kan få et sunt alternativ når de ønsker et mellommåltid. Bærekraft og sunnhet er viktig for oss i St1, og dette gjenspeiles også i matmenyen vår.

Det er St1 som driver Shell-stasjonene i Norge, og da de tok over ansvaret lanserte de også sitt konsept om «real mat». St1 bestemte seg for å satse på sunne, norske kvalitetsråvarer og også være tydelige på at mange av ingrediensene er lokale. Samtidig som maten skulle være av god kvalitet, skulle den også oppfattes som «ekte, ujålete og ærlig».