Kjøp digital kaffeavtale i Snarveien-appen

Nå kan du kjøpe Norges mest fleksible kaffeavtale i din Snarveien-app, og du har kaffeavtalen på din mobil i 365 dager.

Shell har Norges mest fleksible kaffeavtale, hvor du kan bruke akkurat den koppen du vil. I tillegg er din kaffeavtale gyldig i 365 dager etter kjøp, og følger dermed ikke kalenderåret. Det er enkelt å få oversikt over om din avtale er aktiv eller ikke, og hvor mange dager er igjen av din avtale.

-Nå kan man kjøpe kaffeavtalen direkte i appen. Det er bare å gå inn på «profil» på appen, og legge til betalingskortet du ønsker å benytte. Dersom du er St1 Mastercard kunde trenger du ikke legge inn betalingskort under profil. Dette kommer automatisk opp som betalingsmiddel i appen, forteller Nina Røsland, sjef for lojalitet- og digitaleløsninger hos St1 Norge.

Når du har lagt til et kort, vil dette dukke opp som en betalingsmetode for kjøp av kaffeavtalen. Avtalen vil alltid være gyldig i 365 dager fra du godkjenner betalingen. Du kan nå fylle kaffe på alle Shell-stasjoner, og du kan ta med deg akkurat den koppen du vil!

For å bruke din digitale kaffeavtale når du fyller kaffe på Shell, registrerer du enkelt kaffepåfyllet ved å trykke på «registrer påfyll her» i appen.

-Deretter er det bare å vise frem appen til personalet før du lukker det åpne vinduet. Verre er det ikke, og dersom du har glemt å ta med kopp får du pappkrus og kaffe til ti kroner ved fremvisning av kaffeavtalen på mobil.

I tillegg får du tilgang til Shells beste tilbud i snarveien-appen.