Er dette Gatebils råeste?

Gatebil-treffene er snart i gang, og Shell er som tidligere med som samarbeidspartner. På Gatebil-treffene har også Shell en egen stand hvor de blant annet promoterer Shell V-Power Nitro+, 98 oktans bensin uten etanol.

Årets første Gatebil-treff går på Vålerbanen fra den 24. til den 26. mai, og mange gleder seg til løpene i Gatebil Extreme. Den kanskje råeste bilen i årets startfelt tilhører Vidar Frogner som har en Porsche 993 GT2 med 1100 hestekrefter!

Nå kjører riktignok Frogner stort sett med rundt 750 hestekrefter i bilen, og det gjør at han er i nærheten av banerekorden på en bane som Rudskogen. Og de andre deltakerne i årets Gatebil Extreme må kjøre fort for å henge med Frogner i årets sesong.

Bilen er bygget i samarbeid med Situne AS, som er hovedsponsor, samt Vidars egne mekanikere, Finn Hansen og Jens Hanestad. Bilen er en 3,6 liter luftkjølt Porsche 993, som i tillegg har fått navnet GT2 EVO Extreme. Bilen yter fra 500 til 1100 hestekrefter, som kan justeres i fem trinn mens man kjører.