Så spennende kan du gjøre pølser

Mange nordmenn elsker pølse, men du kan gjøre det mer spennende enn å ha på ketchup, sennep og lompe. Sjekk Shell sin nye pølsemeny her.

Shell har satset stort på mattilbudet de siste årene, og stadig kommer det nyheter på menyen. Sist ut er en ny pølsemeny med Stabburet-pølser fra Råbekken i Østfold. Lokale råvarer er nemlig viktig i Shells matkonsept, real mat.

-Vi «remixer» våre pølser og vår pølsemeny. Vi gjør noen enkle grep for å skape en ny opplevelse, fordi nordmenn elsker pølser og vi ønsker å gjøre kategorien spennende. Det skal være annerledes og nytt å selge pølser, men samtidig lett tilgjengelig for kunden. Kundene vil fortsatt finne de gamle varianter tilgjengelig på stasjonene med ketchup og sennep, forteller Hæge Vagle, markedssjef for mat og kaffe hos St1 Norge AS, som drifter Shell-stasjonene i Norge.

-Våre «remixede» pølser kommer i tillegg til disse. Våre kunder skal få en opplevelse, gjennom de samme pølsene, men med en ny vri. Vi skal møte kunden med vår sortimentsbredde og tilvalg på nye smaksopplevelser du ikke får andre steder, fortsetter Vagle.

Dette er de nye pølsene:

Wienerpølse REMIX remulade og sylteagurk

Ostepølse med bacon REMIX aioli og bladpersille

Chorizopølse REMIX salsa piquante, cheddar og nachos

Grillpølse REMIX rødløk og bladpersille

Burgergrill REMIX bearnaise saus, rødløk og salat

-Vi skal også ta samme pris for disse produktene, for hensikten er å gi en ny og bra spiseopplevelse til våre kunder. Pølser blir ikke sett på som det sunneste, og derfor reduserer vi salt og fett, øker kjøttandelen og legger til nytt tilbehør.

-De nye pølsevariantene vil være like på alle stasjoner, og ha samme pris som pølser med ketchup og sennep. Vi serverer våre remix-pølser i briochebrød for den beste smaksopplevelsen. Men om kunden ønsker lompe, så ordner vi det også.