Her får du 98-oktan!

Gamle amerikanske biler er det mange av i Norge, og da er det godt med V-Power uten etanol. (Foto: Tor Ivar Volla, Norsk Motorveteran)

Shells etanolfrie drivstoff V-Power Nitro+ med 98 oktan er populært blant mange bilentusiaster. Her finner du en oversikt over alle stasjonene som selger dette drivstoffet i dag.

Nesten 180 000 biler i Norge kan ikke kjøres med etanol på tanken, ifølge AMCAR, og dette dreier seg om eldre biler som mange er svært glad i. For disse er Shell V-Power Nitro+ et godt alternativ.

-Vi har Shell V-Power Nitro+ med 98 Oktan forankret som en av bærebjelkene i vår strategi. Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne finne dette produktet langs veien, og så langt det lar seg gjøre å beholde dette som er etanolfritt alternativ fremover, sier Thomas Greet Danielsen, kategorisjef hos St1 Norge AS.

Øker ytelsen
Ikke bare er Shell V-Power Nitro+ et godt alternativ for bilentusiaster fordi det er etanolfritt og 98-otkan, men det er også et spesialutviklet drivstoff som er utviklet for å forbedre ytelsen uavhengig av hvilken bil du kjører. Dette gjør Shell V-Power Nitro+ til et godt alternativ enten du kjører din spesialbygde stolthet med lavt karosseri eller familiens firehjulstrekker.

– Shell V-Power Nitro+ Blyfri 98 inneholder ekstra rensemiddel som fjerner avleiringer som kan påvirke motorytelsen, i tillegg til økt andel friksjonsreduserende tilsetningsmiddel. Shell V-Power Nitro+ Blyfri 98 er dermed utvikler for å gi umiddelbar effekt fra og med det øyeblikket drivstoffet går i motoren, forklarer Danielsen.

Samarbeid med Ferrari
Friksjonsendringsteknologien (FMT) er testet av Ferrari i forbindelse med Shells lange tekniske samarbeid. Teknologien er utviklet for å umiddelbart redusere friksjonen i viktige motordeler, og på den måten kan motoren overføre mer kraft til hjulene. Drivstoffet har også et høyere oktantall som motoren kan utnytte for mer kraft.

– Shell V-Power Nitro+ er basert på effektiv renseteknologi som er utviklet for å øke bilens kjøreytelse og reaksjonsevne under vanlig hverdagsbruk. Den unike sammensetningen er komponert for å gi umiddelbar effekt, beskytte viktige motordeler og bidra til at du får flest mulig krefter ut av motoren.

Shell V-Power Nitro+ er satt sammen på en måte som skal forebygge kraftreduserende avleiringer i innsugingsventilene og fjerne avleiringer etter andre drivstofftyper. En ren motor yter bedre, det vil si at mer krefter kan overføres til hjulene.

Stasjoner
-Vi strekker oss langt for å tilby Shell V-Power Nitro+ på så mange stasjoner som mulig, men det er av markedsmessige hensyn ikke mulig å tilby dette på alle våre stasjoner. Men per i dag tilbyr vi drivstoffet på 216 Shell-stasjoner over hele landet, forteller Danielsen.

Her finner du en oversikt over alle (Vi gjør oppmerksom på at feil kan forekomme og listen ikke er statisk over tid da St1 Norge AS både bygger nye og legger ned stasjoner): Shell stasjoner med 98 Oktan

Les også:
-Det etanolfrie alternativet for entusiastene