Dette kalles Mikkelsen

Den Shell-sponsede rallykjøreren Andreas Mikkelsen har et ganske flatterende kallenavn i rallysirkuset. Les hva kallenavnet er her!

Andreas Mikkelsen er Norges håp i Rally-VM, og er også den eneste nordmannen i toppklassen WRC i årets sesong. Han er inne i sin andre sesong for Hyundai Shell Mobis World Rally Team, og målet er helt klart å kjempe helt i toppen av mesterskapet etter en litt skuffende sjetteplass sammenlagt i fjor.

-Jeg har lagt et vanskelig 2018 bak meg, og starter i år med blanke ark. Jeg lærte mye i fjor, og føler jeg er mye bedre forberedt i år. Jeg trenger å være i toppen i hvert eneste rally, sa Mikkelsen før sesongstart.

Det er imidlertid ikke bare fordi han kjører fort at 29-åringen fra Norge får oppmerksomhet. Mikkelsen har nemlig fått det flatterende kallenavnet «The Handsome One» i rallysirkuset. Kallenavnet trenger ingen ytterliggere forklaring, bortsett fra at vi kan nevne at Mikkelsen ikke er single…

Her er terminlisten for årets VM i rally (Eurosport sender alle løpene):

24.-27. januar Rally Monte-Carlo
14.-17. februar Rally Sweden
7.-10. mars Rally Mexico
28-.31. mars Rally Korsika
25.-28. april Rally Argentina
9.-12. mai Rally Chile
30. mai-2. juni Rally Portugal
13.-16. juni Rally Sardinia
1.-4. august Rally Finland
22.-25. august Rally Tyskland
12.-15. september Rally Tyrkia
3.-6. oktober Rally Wales
24.-27. oktober Rally Catalunya
14.-17. november Rally Australia

 

Sjekk Hyundais sammendrag av Rally Monte Carlo her:

https://www.youtube.com/watch?v=6jEe7Cc0ne8