Nå kan du få kaffeavtalen på mobilen

Med den nye Snarveien-appen vår, kan du oppgradere din kaffeavtale til digital-kaffeavtale. Da får du enda mer fleksibilitet når du skal hente kaffe på Shell, for med digital-kaffeavtale kan du ta med akkurat den koppen du vil.

Da Shell lanserte sin kaffeavtale i fjor, var det med et mål om at kundene selv kunne få velge hvilken kopp som passet dem best. Derfor kom kaffeavtalen i form av et oblat som kunne klistres på en valgfri kopp. Nå blir det imidlertid enda enklere og mer fleksibelt, da du ikke lenger trenger å være låst til én avtalekopp, men kan bruke den som passer best akkurat når du er på stasjonen.

– Med Snarveien-appen har man alltid med seg sitt personlige kaffeavtaleoblat på mobilen, dermed er det ikke lenger koppen som er beviset på at man har kaffeavtale hos oss. Det eneste kundene trenger å gjøre er å registrere sitt påfyll i appen på mobilen og vise frem skjermen til personalet før de kjører videre – så enkelt er det! I tillegg er avtalen gyldig i 365 dager fra kjøp, slik at det ikke lenger spiller noen rolle når på året man kjøper kaffeavtale på Shell, sier Nina Jeanette Røsland, sjef for lojalitet og digital utvikling hos St1 Norge.

– Har du allerede kjøpt kaffeavtale på Shell? Fortvil ikke, vi kjører nå en kampanje der alle eksisterende kaffeavtalekunder kan registrere sitt kaffeavtaleoblat i appen. Dermed kan alle kunder oppgradere til digital kaffeavtale nå. Vi feirer lanseringen av appen med å gi alle eksisterende kaffeavtalekunder ytterligere 365 dager med kaffeavtale når de oppgraderer til digital avtale, fortsetter Røsland.

Appen har både digital kaffeavtale og en stasjonsfinner. Med stasjonsfinneren kan du enkelt finne din nærmeste Shell-stasjon, eller søke etter alle Shell-stasjoner i Norge.

– Vi jobber med å bygge på flere funksjoner i appen vår, og alle funksjoner skal gi kunden fleksibilitet og fordeler. Det er bare å glede seg, sier Røsland.

Snarveien er tilgjengelig som app i både Apple Store og Google Play Store nå.

Få flere fordeler med lokal kundeklubb hos din favoritt Shell-stasjon

I tillegg til Snarveien-appen, har Shell lansert lokale kundeklubber. Det betyr at alle Shell-stasjonene har sin egen kundeklubb der man kan registrere seg for å få de beste tilbudene lokalt, samtidig får kundene som har registrert seg gode tilbud, tips og nyheter fra Shell sentralt. Kundene kan melde seg inn i så mange klubber de vil og holde seg oppdatert på gode tilbud. Tilbudene kommuniseres på SMS, og du kan enkelt melde deg inn neste gang du er innom din favorittstasjon.