Enda flere fristelser på Shell-stasjonene

Shell fortsetter å satse på mat, og sist ut på programmet er et lett måltid og en søt fristelse.

De siste årene har det foregått en storstilt fornyelse av matkonseptet hos Shell. Nå satses det på real mat med gode, norske råvarer – som blir tilberedt på stasjonene. Matpakka som ble lansert i fjor har vist seg å være veldig populær hos kundene, og tidligere i år lanserte Shell blant annet et helt nytt hamburgerkonsept. Med de siste lanseringene er det småsultne gjester som vil ha et mellommåltid og travle familier som kan glede seg.

– Denne våren har vi lansert to typer reale ostesmørbrød, med karbonade eller skinke, og en veldig spennende bollekake, sier markedssjef for mat og kaffe i St1, Hæge Vagle.

I april ble de to variantene av ostesmørbrød tilgjengelig på Shell-stasjonene rundt om i landet. Ferskt surdeigsbrød og en søt BBQ-sennep bidrar til at ostesmørbrødet skiller seg ut fra det man vanligvis finner langs veien.

– Vi ser at mange kunder vil ha et alternativ til pølser på stasjonene, og det leverer vi nå. Med disse ostesmørbrødene får man den samme varme og gode følelsen som mange liker i et enkelt mellommåltid. Og er man mer sulten, er det alltid mulig å kjøpe to stykker, sier Vagle.

Søtt og lettvint

Med den velkjente tidsklemma på plass, er det mange som har hatt en liten knipe når man plutselig kommer på at du hadde lovet å ta med kake til morgendagens foreldremøte. Å starte bakeprosessen etter sistemann er i seng frister ikke spesielt, og mange ferdigkaker er langt fra ferske. Det er her Shells nye bollekake kommer inn i bildet.

– Disse stekes på stasjonene, og er dermed rykende ferske til enhver tid. Det er en gulrotbolle med ostekrem og sjokoladepynt, og vi tipper det er mange som vil spørre om oppskriften hvis du serverer denne, smiler Vagle.

Bollekaken deles enkelt opp i separate boller, og er dermed perfekt til enkle tilstelninger. Og hvis du synes en hel kake blir litt i meste laget vil det også være mulig å kjøpe enkle boller på stasjonene som kan nytes på veien.