Nå blir euroShell enda bedre

I mer enn 30 år har euroShell vært en enkel og fleksibel kortløsning for våre kunder, og nå er det på tide med en oppdatering som sikrer at vi kan levere et best mulig system også i de neste 30 årene. 

En raskere og mer stabil onlineløsning er hovedfordelene med det nye systemet, og etterhvert vil det også kunne komme noen nye funksjoner som gjør hverdagen lettere for brukerne. I tillegg får fakturaen et nytt utseende som vil gjøre det enklere for kundene.

– Systemet vi har brukt frem til nå har i all hovedsak vært basert på det som ble lansert samtidig som euroShell. Det begynte med andre ord å bli såpass gammelt at vi var nødt til å oppdatere det for å sikre kundene en best mulig tjeneste i tiden fremover, forteller markedsansvarlig for B2B-markedet i St1, Jonas Bæk. 

De største endringene man vil legge merke til, er i onlineportalen Shell Card Online. Her kan man blant annet administrere kort, hente ut rapporter og sette opp varslinger for unormal bruk. Alle kunder som har benyttet denne løsningen de siste fem månedene vil få tilsendt nytt passord automatisk. Har du ikke brukt Shell Card Online i denne perioden, må du be om et nytt passord manuelt. 

– Det å hente ut rapporter har tidvis gjort at det gamle systemet ble tregt for en del kunder. Med et nytt system på plass skal imidlertid dette nå være løst, og brukeropplevelsen vil bli mye bedre, sier Bæk. 

Nettadressen som brukes for innlogging vil også endres, og den nye adressen er shellcardsonline.com, og det anbefales at du oppdaterer eventuelle bokmerker for å unngå problemer. 

– Bortsett fra passordendringen, trenger man ikke å gjøre noen ting med sitt euroShell-kort. Denne oppgraderingen er kun software-basert, så kortene man allerede har og bruker vil fungere på akkurat samme måte også i tiden fremover, forklarer Bæk.