Shell Aksdal i ny drakt

Fredag 2.mars gjenåpnet Shell Aksdal i ny drakt. Shell Aksdal har totalrenovert stasjonen og fremstår nå som en helt ny energistasjon.

Shell Aksdal er et viktig knutepunkt for utfartstrafikken på E39 og E134 i Tysvær kommune.

«Vi har lagt vekt på at nye Shell Aksdal skal være en energistasjon hvor kundene ønsker komme for å benytte seg av vårt brede servicetilbud og gjerne bli værende for en liten pause og en matbit. Det å skape en hyggelig atmosfære for kundene våre har alltid vært viktig for oss her på Shell Aksdal», sier butikksjef Hans Gunnar Lunde.«Med sittegrupper og helt nyoppussede toaletter, håper jeg våre kunder vil ta veien innom oss, enda oftere enn før» fortsetter Lunde.

I den nye butikken har Shell sitt matkonsept fått en fremtredende plass i nye og større matdisker. Dette konseptet fokuserer på de gode norske råvarene som viktige ingredienser i den maten som produseres fersk, på stasjonen.

Shell Aksdal har de siste ukene gjennomgått en stor forvandling: Blant annet har de fått nytt tak, sittegrupper, større matdisker og en helt ny fargepalett. I tillegg har det blitt gjennomført praktiske forbedringer på bakrommet for å sørge for en smidig varelogistikk og enklere produksjon av mat.

«I dag har vi offisiell gjenåpning av Shell Aksdal og det er hyggelig å se at mange kunder tar turen innom oss og vi håper på salgssuksess i dag og mange fornøyde kunder i fremtiden», sier Anne-Lise Sjurseike, Retailer for Shell Aksdal. Hun ønsker velkommen til nyåpning og frister med mange gode åpningstilbud utover ettermiddagen.