Vi oppgraderer euroShell i starten av februar 2018

euroShell var et av verdens første drivstoffkort. Ved å være innovative og kundeorienterte fra begynnelsen av, har euroShell blitt verdens største drivstoffkort.

For litt over 30 år siden ble dagens system grunnlagt. Det ble etablert med tanke på fremtiden, og de behovene man tenkte ville komme med årene. Menneskene bak systemet og dens opprinnelse hadde en riktig visjon, og systemet har fungert like godt i over 30 år. Likevel er det mye som har skjedd på så mange år, og det har derfor blitt nødvendig å bytte ut systemet. Dette er et tiltak for å fremdeles være ledende innen innovasjon og kundeorientering i nye 30 år.

Fra første stund vil du se nye funksjoner i systemet. I tillegg vil det bli noen mindre endringer. Mange av de små endringene vil komme med tiden, slik at overgangen fra gammelt system ikke blir så drastisk. Endringene vil føre til bedre kontroll over egne kort, og en mer funksjonell hverdag.

De fleste av endringene vil komme i Shell Card Online. Dersom du i dag ikke benytter Shell Card Online anbefaler vi deg å ta en titt på denne tjenesten. Shell Card Online kan sammenlignes med en nettbank. Her kan du bestille nye kort, sperre kort, ta ut rapporter om forbruk og transaksjoner, for å nevne noe.

Dersom du i dag ikke bruker Shell Card Online finnes det to måter å logge seg inn på. Enten kan du gå tilbake til den mailen du fikk da du ble opprettet som kunde. Eller så kan man gå inn på www.shellcardonline.shell.com, og be om et nytt passord der. Brukernavnet er den e-postadressen du registrerte da du ble opprettet som kunde.

Denne bloggen vil vi jevnlig oppdatere med nyttig informasjon.