Bruno Modum fronter Shells kaffeavtale 2018

Kampen om kaffeavtalekunden er hard. Derfor har Shell gjort Nesoddmannen Bruno Modum til en sentral del av lanseringen. Multikunstneren har fått lov til å skape en helt unik kaffeavtalekopp. Underveis i prosessen har Shell dokumentert Bruno Modums arbeid med å skape den helt spesielle koppen.

«Modums signaturkopp sammenfaller godt med Shells kaffeavtale. Her skal man få god og kvalitetsrik kaffe i en kopp man kan være stolt av», sier Nina Røsland, lojalitet- og digitalansvarlig for Shell-stasjonene i Norge.

Bruno Modum er også selv oppriktig fornøyd med prosessen og resultatet.

«Jeg er veldig opptatt av å skape autentiske, ekte og personlig objekter med emosjonell og tidløs verdi. Da er et stykke leire det ærligste man kan ha som utgangspunkt. Med hele kroppen som mitt instrument, har jeg skapt en kopp som representerer mitt sjelsliv samtidig som den er forenlig med Shells kaffeavtale».

Se filmen her: