Møt V-Power-brukerne

Med V-Power-portrettet viser Shell frem bredden av norsk bilinteresse på Facebook. Se filmene her!

I vinter startet Shell portrett-serien ”V-Power-portrettet: Fordi vi elsker motorer” på sin Facebook-side ”Shell-stasjoner i Norge”. I skrivende stund er seks portretter allerede publisert, men enda flere er på vei.

– Målet med denne portrettserien er å vise frem hvor bred bilinteressen i Norge faktisk er og trekke frem ekte entusiaster i de forskjellige miljøene, sier kategorisjef for drivstoff i St1, Thomas Danielsen.

Blant portrettene man kan se på Facebook-siden er Rally Monte Carlo-veteran og Morgan-entusiast Knut Christian Hallan. Han forteller om sine opplevelser gjennom flere tiår med bilimport, konkurranser og generell entusiasme. I den andre enden av aldersspekteret kan du høre 15 år gamle Max Vonka fortelle om sin driftingsatsing og sitt store mål: Å bli verdensmester i drifting. Akkurat slik hans idol Fredric Aasbø ble i 2015.

Mange av Facebook-følgerne er åpenbart interessert i å høre mer om og fra entusiastene som finnes rundt om i Norge. De seks første utgavene i portrettserien har til sammen blitt sett mer enn 200 000 ganger.

– Shell V-Power Nitro+ er et produkt som har entusiastene som hovedmålgruppe, og vi vet at mange setter stor pris på at vi kan levere et produkt som er garantert fritt for etanol. Med denne portrettserien ønsker vi også å gi noe tilbake til miljøet i form av underholdning og innblikk i andre deler av bilkulturen enn de selv er en del av, forteller Danielsen.

Her kan du se alle filmene:

Hans Frisak:

Bård Risan:

Per Støldal:

Olav Haugen Hasdal:

Knut Erik Flomark:

Knut Christian Hallan:

Max Vonka: