Ta vare på bilen i sommer

Også i år kan du vaske bilen hele sommeren for en fast pris.

Mange bruker bilen mye i sommerhalvåret – enten det er snakk om hytteturer i langhelger eller lengre bilferier. Da kan det være greit å ha tilgang til enkel og rimelig bilvask uansett hvor i landet du befinner deg.

I fjor lanserte Shell konseptet sommervask, hvor man kan vaske bilen så mye man vil gjennom sommeren til en fast pris på 999 kroner.

– Tilbudet innebærer at man kan kjøpe et vaskehefte som gjelder på alle våre stasjoner med Shell Perfect Wash-bilvask og som gjør at du kan vaske så mye du vil i perioden 1. juni til 31. august, sier kategoriansvarlig for bil i St1, Thomas Danielsen.

Vaskeheftet gjelder på alle Shell-stasjoner med Perfect Wash-konseptet. De finner man spredt over hele landet, og totalt er det mer enn 100 stasjoner hvor sommervasktilbudet er gyldig.

– Dette er et produkt som er litt annerledes enn de andre vaskeproduktene vi har ellers. Her er det ingen begrensninger på hvor, eller hvor ofte man vil vaske bilen og man er derfor sikret ren bil gjennom sommeren og frem til september, sier Danielsen.

Ta vare på bilen

Selv om sommeren ikke er like hard for lakken som vinteren med veisalt og grus, er det viktig å vaske regelmessig også i den varme delen av året. Shells vaskeprogrammer gjør bilen ren på en skånsom måte, og flere tester har vist at det er bedre for lakken å vaske hos Shell enn med den tradisjonelle bøtta og svampen i oppkjørselen hjemme.

– Maskinene er veldig skånsomme mot lakken, og både produktene og prosedyren er utviklet for å vaske skånsomt. Hvis man vasker hjemme kan partikler feste seg i svampen, og når disse da dras over lakken risikerer man stygge riper, forklarer Danielsen.

Sommervask-tilbudet gjelder for Perfect Wash-programmet, og som gir deg ren bil til en hyggelig pris, avslutter han.