Strålende sesongåpning av Gatebil

Strålende sol, biler for enhver smak, blide mennesker og imponerenede kjøring gjorde årets første Gatebil-treff til en perfekt start på årets sesong.

Alle som har vært på Gatebil noen ganger og i tillegg har en viss kjennskap til norsk vær vet at det kan by på mye forskjellig – særlig i mai. Årets første Gatebil-treff ble imidlertid velsignet med temperaturer som vanligvis er forbeholdt juli, og det førte til at det ble en gigantsuksess for både førere og publikum.

Gatebil-treffet på Vålerbanen i mai har lange tradisjoner som sesongåpning, og det er her mange lufter bilene på bane for første gang etter vinterens om- og oppbygginger. Én av dem som var på plass på Shell-standen på Våler var Olav Haugen Hasdal. Han er fjorårets vinner av Gatebil-stipendet som ble delt ut av Shell og Hurtigruta Carglass, og fikk i tillegg til en pengepremie muligheten til å stå på Shell-standen under årets treff.

–  Å stå her sammen med Shell og Hurtigruta er helt fantastisk. Jeg møter veldig mye hyggelige folk, og jeg har fått kjørt en god del – selv om jeg har litt problemer akkurat nå, sier han når vi treffer han mellom undersøkelsene av hva som gjør at bilen ikke vil gå som den skal.

Shell er hovedsponsor for Gatebil for tredje året på rad, og kategorisjef i St1, Thomas Danielsen, er klar på at Gatebil har stor verdi for Shell.

– Dette er en perfekt arena for å møte kundene våre. Folk koser seg med bilene på banen, og da er det også naturlig at de får anledning til å høre litt om V-Power Nitro+, sier han.

Danielsen påpeker også at V-Power Nitro+ er utviklet nettopp med tanke på bilinteresserte mennesker med litt spesielle biler.

– Heldigvis for oss er det jo slik at nesten alle som er her fyller V-Power Nitro+ allerede, men da er det også flott å kunne gi råd om andre ting vi kan – som olje beregnet for bruk som dette, sier han.

Med hundrevis av biler ute på banen i løpet av helgen ble det mye spektakulær kjøring – både fra de som liker best å kjøre sidelengs og de som velger et mer tradisjonelt spor rundt banen. Verdensmesteren i drifting Fredric Aasbø var på plass, og det var liten tvil om at kjøringen hans var noen hakk over mange av de andre som var på banen i løpet av helgen. Evnen til å kontrollere en bil sidelengs i så høy fart er intet annet enn imponerende!

Shell vil være på plass på alle årets Gatebil-treff, og hvis man stikker innom kan man både vinne premier og få informasjon om drivstoff og oljer fra Shell.