Fortsetter matsuksessen

De siste månedene har Shell lansert en rekke nye matprodukter som har vist seg å være veldig populære blant kundene.

I forrige nummer av Refuel kunne man lese om den nye matpakka som ble tilgjengelig på Shell-stasjonene rundt om i landet. Like etter lanseringen av denne ble også den helt nye ostegrillen tilgjengelig, og begge produktene har vist seg å være kjærkomne tilskudd til mattilbudet.

– Når det gjelder matpakken har vi aldri fått så mange positive reaksjoner tidligere. Kunder kommer innom og snakker om den uoppfordret fordi de har hørt om den fra bekjente, og det tar vi som et tegn på at kundene ønsker norsk kvalitetsmat med mye grønt, sier markedssjef for mat og kaffe i St1, Hæge Vagle.

Også ostegrillen, som er litt mindre enn de andre pølsene, har blitt tatt godt imot av kundene, forteller Vagle.

– Kundene er veldig glade for at vi tilbyr en snackpølse til en lav pris. For voksne er dette et raskt og rimelig mellommåltid, men den fungerer også som et lite måltid for de yngre i familien, sier hun om pølsa som koster 15 kroner.

Hun forteller at flere kunder blir positivt overrasket over smaken på de nye pølsene.

– Mange er vant til at billige pølser ikke er spesielt gode, men vi har også fått veldig gode tilbakemeldinger på smaken, sier Vagle.

Nybakte nyheter

Også på bakerifronten har det kommet nyheter i det siste – og snart kommer det enda flere.

– Vi lanserte våre nye kanelboller i vinter, og de har blitt tatt godt imot. I disse dager lanserer vi også vårt helt nye skolebrød – med vanilje i en usynlig sving. Skollebrød er jo noe mange har et godt forhold til, og nå lanserer vi en enda bedre versjon akkurat som vi gjorde med kanelbollen, avslører Vagle.

Hun forsikrer samtidig alle om at tilbudet med søndagsbakeri, hvor man kan kjøpe alle bakervarer for 10 kroner, vil fortsette.

For de som ikke er så sugne på noe søtt, er det også en nyhet på trappene: En helt ny foccacia med blant annet eggerøre, spekeskinke, potetsalat og ferske grønnsaker.

– Vi testet foccacia i fjor, men nå har vi en helt ny og enda bedre variant som er laget på Lier Bakeri. Den blir et perfekt sommermåltid med gode, norske smaker, avslutter hun.