Nå lanserer Shell kaffeavtale uten koppfokus

Fredag 5. mai lanserte Shell kaffeavtale på sine stasjoner landet over. Gjennom kaffeavtalen som går under navnet «kopp som du er», kan kunder benytte sin egen favorittkopp eller kjøpe Shell-koppen for å fylle kaffe.

«Vi har gledet oss lenge til å lansere kaffeavtalen på våre stasjoner. Enkelte stasjoner begynte å selge avtalen for noen dager siden, og allerede har vi fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene», forteller Nina Røsland i St1 Norge, som er ansvarlig for lojalitet og digitale medier for Shell-stasjonene.

Hun legger vekt på at Shells kaffeavtale er annerledes fra konkurrentenes, i hovedsak fordi kundene kan bentte sin egen favorittkopp til påfyll av kaffe.

«Shells kaffeavtale skiller seg ut fra konkurrentenes fordi kundene selv kan velge hvilken kopp de ønsker å benytte seg av. Det er mange som har kopp fra før, og kanskje en favorittkopp de ønsker å bruke. Og da synes vi i Shell at kundene våre skal få lov til det! Har du ikke kopp, kan du selvfølgelig kjøpe vår egen Shell-kopp» forteller Røsland og legger til:

«Kaffeavtalen gjelder på all varm drikke hos oss, så uansett om kunden foretrekker melkebasert kaffe, svart kaffe eller te så kan kundene våre fylle det hos oss. Det eneste kunden trenger er et gyldig oblat på hvilken som helst kopp.»

Evergood-kaffe

«Vi er stolte av å ha god kvalitet på kaffen vår. Vi bruker kaffebønner fra Evergood på våre stasjoner, fordi vi vet at kundene våre foretrekker Evergood. Vi er heldige som samarbeider med dyktige kaffe-eksperter – på fagspråket kalt «cuppere» – hos Joh.Johannson Kaffe, og i samråd med disse har vi smakt oss frem til vår egen kaffeoppskrift.», avslutter Røsland.

Prisen for kaffeavtale er 99 kroner for oblat som klistres på egen favorittkopp, eller 149 kroner for Shell-kopp med kaffeavtale. Kaffeavtalen gjelder på alle Shell-stasjoner ut 2017 med unntak av Shell/7-eleven.