Matpakka slår an blant Shell-kundene

7. mars lanserte Shell en tidsriktig og rimelig matpakke med pålegg av norske råvarer. «En storsuksess», forteller kategorisjefen for mat og kaffe.

Norske råvarer på skiva

Kategorisjef for mat og kaffe i St1, Hæge Vagle, er storfornøyd med hvordan matpakken har blitt tatt imot av sultne bilister landet over.

«Dette er sunne og tidsriktige matpakker, og alle blir nylaget på våre stasjoner med ferskt brød og ferske råvarer. Dette blir et produkt som alle kjenner til, og man kan stikke innom Shell for å kjøpe en matpakke hver dag om man ønsker ettersom prisen er så lav. Eller kanskje det kan være noe for travle foreldre som ikke rekker å lage middag før barna skal på trening, for eksempel», forteller Vagle og legger til:

«Vi vet at rundt 60 prosent av befolkningen ikke kjøper mat på bensinstasjon. Det virker som at vi har nådd frem til denne kundegruppen med matpakken, noe som selvfølgelig er svært morsomt.»

Matpakken fås i fire varianter med pålegg av norske råvarer som salami, skinke og roastbiff fra Grillstad, egg fra Prior, ost fra Tine og håndlagde karbonader fra Matbørsen.

«Det har vært viktig for oss å forsøke å fornye matpakken ved at maten er sunn, god, delikat og billig. Alt ligger i en miljøvennlig emballasje, med grønn salat, god smak og en god totalopplevelse», forteller Vagle.

Smøres på stasjonen

På Shell Bårdshaug går det unna når de ansatte smører matpakker til sultne bilister mandag morgen. Klokken halv seks står matpakkene klare i disken, med små påklistrede hilsener til kundene. Videre smøres det jevnt og trutt etter hvert som disken blir tom.

«Vi har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra kundene som gjerne sier at matpakken ser fristende ut og at brødet vårt er godt og saftig – selv om det er grovt. I tillegg får vi gode tilbakemeldinger på prisen», forteller butikksjefen på Shell Bårdshaug, Bodil Sæther.

Stasjonen i Trøndelag opplever at matpakken har truffet et bredt segment, og spesielt er det håndverkere og ansatte i småbedrifter som tar turen innom stasjonen for en matbit.

«Vi selger mest matpakker til frokost og lunsj, og ser at kundene setter pris på et godt måltid til en fornuftig pris», avslutter Sæther.

Matpakken kan kjøpes på utvalgte Shell-stasjoner til 29 kroner og inneholder to skriver med grovt brød og pålegg i miljøvennlig emballasje.