Tidsriktig og rimelig matpakke fra Shell

Shell lanserer nå ferske matpakker til kun 29 kroner. – Vi legger oss på et prisnivå som gjør at man kan spise matpakke hos Shell hver dag om man ønsker, sier Hæge Vagle fra St1.

Kategorisjef for mat og kaffe i St1, Hæge Vagle, forteller med stolthet om det nye matpakkekonseptet som blir lansert på Shell-stasjonene den 7. mars. For kun 29 kroner kan man velge mellom fire forskjellige matpakker bestående av to brødskiver med enten brunost og karbonade, skinke og ost, egg og salami eller roastbiff og salami.

– Dette er sunne og tidsriktige matpakker, og alle blir nylaget på våre stasjoner med ferskt brød og ferske råvarer. Dette blir et produkt som alle kjenner til, og man kan stikke innom Shell for å kjøpe en matpakke hver dag om man ønsker ettersom prisen er så lav. Eller kanskje det kan være noe for travle foreldre som ikke rekker å lage middag før barna skal på trening, for eksempel.

Kun 29 kroner er prisen per matpakke, som kommer ferdig i en boks laget av miljøvennlig emballasje. Noe av hemmeligheten bak det nye konseptet er et spesiallaget brød kun for Shell. Dette er et grovt brød med tre haker på grovhetsskalaen med fiber, protein og lite salt.

Pålegget består også av gode norske råvarer med salami, skinke og roastbiff fra Grillstad, egg fra Prior, ost fra Tine og håndlagde karbonader fra Matbørsen.

Shell fornyer matpakken
– Det har vært viktig for oss å forsøke å fornye matpakken, med at maten er sunn, god, delikat og billig. Alt ligger i en flott matboks, med grønn salat, god smak og en god totalopplevelse, forteller Vagle.

De nye matpakkene har også blitt testet ut hos Shell på Gran på Hadeland siden november. Og tilbakemeldingene har vært over all forventning.

– Matpakkene har blitt svært godt mottatt, og nå gleder vi oss til den nasjonale lanseringen den 7. mars. Vi har jobbet mye med dette konseptet, og har stor tro på at det kommer til å bli en suksess. Matpakkene passer godt sammen med våre andre «reale matprodukter» som baguett, hamburger og pølse, avslutter Vagle.