Fantastiske bakevarer til en god pris

Shell lanserer nå sitt søndagsbakeri med gode bakevarer til en god pris. Rykende ferske rett fra ovnen, til kun 10 kroner stykk.

– Vårt nye konsept søndagsbakeri er rett og slett av vi tilbyr et bedre utvalg og egne søndagspriser på våre bakevarer. Vi har jo et godt utvalg hele uka, men nå lanserer vi også en søndagspris til ti kroner, forteller Hæge Vagle, kategorisjef for mat og kaffe i St1.

Shell er allerede kjent for sine gode bakevarer, spesielt Shell-bolla, som ble lansert i juni fjor. Shell-bolla har blitt så populær at den har blitt et såkalt «destinasjonsprodukt» – altså at flere tar turen til Shell kun for å kjøpe denne bollen.

– Shell-bolla er selvsagt en del av vært nye søndagsbakeri, men også en rekke andre nystekte bakeprodukter.

– Hvorfor har Shell-bolla blitt så populær?

– Den smaker fantastisk, enkelt og greit. Den er bakt i form for å beholde saftigheten, og toppet med deilig vanilje. Det er en utsøkt bolle som er like populær i hele Norge. Du finner den bare hos Shell, og derfor har den fått navnet Shell-bolla.

Foruten Shell-bolla kan du få et bredt utvalg av boller, hvetebakst, vår egen kanelbolle, croissanter og smakfulle wienerbrød.

– Og ønsker du et litt sunnere alternativ?

– Det er også utviklet en grov rosinbolle med spelt, som har tre haker på grovhetskalaen, avslutter Vagle.