Prisdryss i Budapest

www.vegeldaniel.com

Årets Shell Awards ble avholdt i Budapest i begynnelsen av februar, og en rekke stolte vinnere mottok sine priser.

Shell Awards er for mange høydepunktet under St1 Norge sitt årlige kick off, og denne gangen var det flere av prisvinnerne som også fikk beskjed om at de skal videre for å representere Norge under den internasjonale Shell Awards i New York. Her ser du noen av årets vinnere.

Årets retailer:
Nina Sandnes (bildet over) fra Nordkisa i NS Stasjonsdrift ble kåret til Årets retailer. Resultatet som stasjonene denne klyngen har skapt er klart bedre enn både markedet og snittet i kjeden. Retaileren, eller klyngedriveren, har også vunnet interne konkurranser blant alle Shell-stasjonene

Årets forhandler:

Nils Karl Aune som driver Shell Verdal ble kåret til Årets forhandler. Shell Verdal hadde i fjor høyest gjennomsnittsscore for hele året av alle forhandlerne. Tosifret økning på både drivstoff og butikk gjør at denne stasjonen troner på toppen.

Årets kjøpmann i Shell/7-Eleven:

Bjørn Tore Andersen som driver Shell/7-Eleven på Bekkelaget gikk til topps. Stasjonen endte fjoråret med en tosifret volumøkning på drivstoff. De er i tillegg i den eksklusive klubben med 25 stasjoner som har fått 10 av 10 på kundebehandling i vårt hemmelig kundeprogram, på alle fire besøkene.

Årets kjedesjef:

Alexander Andersen ble kåret til Årets kjedesjef for 2016. – Årets kjedesjef har med stor entusiasme for jobben sin og for teamet sitt utgjort en stor forskjell for å nå våre mål i 2016. For denne unge mannen er kun det beste godt nok – 2. plassen teller absolutt ikke. Denne kanalen har hatt en flott vekst i år både i butikk og på drivstoff. Årets kjedesjef 2016 er selvfølgelig Alexander Andersen, sa juryen

Årets regionsjef:

Vidar Eiklid fra Maura ble kåret til Årets regionsjef. Årets vinner har størst økning i butikkomsetning fra 2015 til 2016 blant alle regionssjefer.

Årets stasjon:

Shell Svolvær ble kåret til Årets stasjon for 2016. Stasjonen har en tosifret økning på drivstoffvolum, salgsvekst i butikk langt over gjennomsnittet for kjeden og scorer full pott på god kundebehandling.

Årets stasjonsmedarbeider:

Christer Haugsveen, som jobber hos Shell på Espa, ble kåret til Årets stasjonsmedarbeider. – Christer er en skikkelig humørspreder som har mange gode innspill og ideer om både butikk og salg. Har er en selger med stor S, og er fokusert på målene sine og oppnåelsen av disse. Han kler alle roller i den daglige driften og gjør alt fra i plukke søppel til å betjene kunder og lage boller, fortalte juryen da prisen ble utdelt.