Lettere sommermat

I sommer vil du finne mange smakfulle nyheter på våre bensinstasjoner. Her er tre nyheter vi håper du vil holde utkikk etter en dag du har lyst på et lettere måltid.

1Ingenting er bedre enn duften og smaken av nystekt hvetebakst. Nå får du grove rosinboller med spelt, jordbærsyltetøy og brunost hos din lokale Shell-stasjon. Vår speltbolle har tre kaker på grovhetsskalaen – et litt grovere alternativ til den klassiske hvetebollen.

2Vår nye flaguette er fylt med kylling, bacon, rødløk og frisk salat toppet med Cæsar-dressing. En smakfull nyhet til deg som er opptatt av de ekte smakene eller de lettere alternativene. Våre flaguetter smøres ferske hver dag på stasjonen.

3Etter mange år som tilbehør til suppa, er det på tide å bringe focacciaen fram i lyset. Vi har fylt vår focaccia med ost, skinke, salat og urter. Hvorfor ikke prøve den neste gang du er innom oss?