Drivstoffet med det lille ekstra

Du er kanskje kjent med Shell Diesel Extra og Shell Fuelsave Blyfri 95. Men visste du at vi også har et annet alternativ for deg som ønsker det lille ekstra?

Shell V-Power Nitro+ er et spesialutviklet drivstoff, utviklet for å forbedre ytelsen uavhengig av hvilken bil du kjører. Dette gjør Shell V-Power Nitro+ til et godt alternativ enten du kjører din spesialbygde stolthet med lav karosseri eller familiens firehjulstrekker.

Shell V-Power Nitro+ Diesel
Vår dieselvariant bidrar til en raskere og mer effektiv rengjøring av innsprøytingssystemet, takket være nye og bedre renseteknologi. Det er derfor vi kan si at dieselen vår er utviklet for å øke bilens ytelse fra første dråpe. Dessuten inneholder Shell V-Power Nitro+ Diesel anti-korroderende stoffer som beskytter drivstoffsystemet mot økt korrosjon.

Shell V-Power Nitro+ Blyfri 98
Dette er et godt alternativ til FuelSave 98. Shell V-Power Nitro+ Blyfri 98 inneholder ekstra rensemiddel som fjerner avleiringer som kan påvirke motorytelsen, i tillegg til økt andel friksjonsreduserende tilsetningsmiddel. Shell V-Power Nitro+ Blyfri 98 er dermed utvikler for å gi umiddelbar effekt fra og med det øyeblikket drivstoffet går i motoren.

Friksjonsendringsteknologien (FMT) er testet av Ferrari i forbindelse med vårt lange tekniske samarbeid. Teknologien er utviklet for å umiddelbart redusere friksjonen i viktige motordeler, og på den måten kan motoren overføre mer kraft til hjulene. Drivstoffet har også et høyere oktantall som motoren kan utnytte for mer kraft.

Hva mener vi med økt ytelse?
Shell V-Power Nitro+ er basert på effektiv renseteknologi som er utviklet for å øke bilens kjøreytelse og reaksjonsevne under vanlig hverdagsbruk. Den unike sammensetningen er komponert for å gi umiddelbar effekt, beskytte viktige motordeler og bidra til at du får flest mulig krefter ut av motoren.

Shell V-Power Nitro+ er satt sammen på en måte som skal forebygge kraftreduserende avleiringer i innsugingsventilene og fjerne avleiringer etter andre drivstofftyper. Motoren går bedre og får mer luft, slik at kreftene kan overføres uhindret til hjulene.