Ronny Berglund er ”Årets Retailer” i Shell

Ronny Berglund i Retail Nord AS drifter Shell-stasjonene Ishavsporten, Finnsnes og Balsfjord. Han var nominert til prisen for Årets Retailer 2015 sammen med Hamfi Serviceteam AS som drifter stasjoner i Oslo-området, ledet av Tommy Olsen. Begrunnelsen for at nettopp Retail Nord AS gikk av med seieren er klar.

– De har utmerket seg ved å levere vekst både på drivstoff og i butikk i 2015, som er kriteriene for denne prisen, sier retaildirektør Anita Sørlundsengen som leder juryen.

Juryen roser Berglund for innsatsen som førte til de gode resultatene i fjor, og legger vekt på at retaileren har satt klare og konkrete mål for året. Han har sørget for at medarbeiderne kjente både strategi og måltall allerede før året begynte.

–Jeg må bare gi en stor takk til teamet mitt. Det er dere som har ført meg hit, sa en beveget Berglund da han mottok prisen.
Retail Nord gjorde det sterkt under årets prisutdeling. Butikksjefen på Shell Ishavsporten, Thomas Eikrem, mottok prisen for Årets Stasjon 2015.

Bildetekst: Retaildirektør i St1/Smart Fuel, Anita Sørlundsengen delte ut prisen «Årets Retailer 2015» til Ronny Berglund (midten) i Retail Nord, under Shell-stasjonenes årlige prisutdeling, fredag. Tommy Olsen (venstre) i Hamfi Serviceteam var også nominert til prisen.