Gatebil-vinner med nytt body-kit på BMW’en

Lena Charlotte Westby vant i fjor Shells Gatebil-stipend på 15 000 kroner, og nå er hun i full gang med oppgraderingen av sin BMW. Pengene vil hovedsaklig gå til et nytt body-kit, nye pakninger til motor og nye kjøleslanger.

– Tusen takk til Shell, for disse pengene kommer godt med. Planen er at bilen skal bli 100% ferdig til våren, og da er det mye testing som står på agendaen i år, sier Lena Charlotte.

Hovedsaklig er det mest karosseriarbeid som skal gjøres på bilen nå, forteller Lena Charlotte:

– Bilen skal også sandblåses. Buret inne i bilen skal så forsterkes. Hovedpoenget med alt dette arbeidet på karosseriet er å få god plass, mye luft/kjøling og gjøre bilen lettskrudd! Det kan fort skje saker og ting med bilen og da er det enkelt og reparere om alt er lett tilgjengelig! Dette blir siste gangen vi bygger om igjen bilen så nå skal alt være 100%. Planen for 2016 er å kjøre mest mulig! Trenger masse trening siden jeg har vært ute av gamet et år! Så blir nok neppe konkurranse kjøring i år, men prøve å få med oss de større eventene for show, og ellers de fleste treningene! Jeg jobber også med og skaffe noen samarbeidspartnere/sponsorer som kan hjelpe meg på veien, da dette er en ganske dyr og krevende sport!

Foto: René Skaret/Gatebil

PS: I denne videoen kan du se Lena Charlotte i aksjon: